Друга з отруєних учора у Гідропарку собак померла

Померлий собака у ветклініці.

Померлий собака у ветклініці. Фото: facebook.com/KARG.kyivanimalrescuegroup

Події
09 лютого 2022 20:13

Один із собак помер відразу в Гідропарку, другий спробували допомогти і відвезли з острова до ветклініки. Але вона також загинула.

Нагадаємо, 8 лютого Київський еколого-культурний центр повідомив про те, що у столиці активізувалися живодери, які цькують спокійних здорових собак. Неподалік спортивного містечка на Гідропарку було знайдено мертвого собаку з ознаками отруєння. Там же був ще один живий собака, йому спочатку спробували надати допомогу на місці.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Собаку з явними ознаками отруєння потім відвезли у критичному стані до клініки "Алден-вет". Протягом вчорашнього вечора і сьогодні була надія, що собака виживе. Хоча з носа та заднього проходу в неї йшла кров, вона могла самостійно ходити.

Проте лікарська допомога таки виявилася запізнілою - сьогодні о 18:27 собака помер, проживши після госпіталізації трохи більше доби.

Клініка звертається до людей, які перерахували гроші на допомогу собакі. Усі зібрані гроші підуть для лікування іншим тваринам у клініці. При цьому всім охочим, хто перераховував гроші вчора і сьогодні саме цьому собаці, кошти можуть бути повернені.

Нагадаємо також, що на отруєння собак у Гідропарку була реакція правоохоронців. У прес-службі Дніпровського управління поліції розповіли, що поліцейські задокументували подію та вилучили труп загиблого собаки. Померлу тварину відправили на ветеринарну експертизу для встановлення причин смерті.

Поліцейські опитали свідків та місцевих мешканців. Дії громадян кваліфіковані як жорстоке поводження з тваринами. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до трьох років.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах