У Києві затримали одного із нападників на радника генпрокурора України

У Києві затримали одного із нападників на радника генпрокурора України.

У Києві затримали одного із нападників на радника генпрокурора України. Фото: mvs.gov.ua

Події
10 лютого 2022 14:25

Поліція Києва затримала одного із чоловіків, які напали на радника Генерального прокурора України Зураба Адеішвілі. Інших учасників нападу ще шукають.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що 7 лютого четверо невідомих чоловіків підійшли до Зураба Адеішвілі на Тверському тупику і запитали його прізвище. Коли зловмисники переконалися, що це той, кого вони шукали, чоловіки напали та побили радника Венедиктової. У цей час вони кричали "Отримуй за наш народ!" Найімовірніше, Зураба Адеішвілі побили за його політичну діяльність на території Грузії, адже з 2008 до 2012 року він обіймав посаду міністра юстиції Грузії.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

49-річного радника генпрокурора було доставлено до лікарні. Відразу після цього нападу поліція зайнялася пошуком фігурантів. Правоохоронці провели першочергове слідство.

Уже 10 лютого пресслужба МВС України повідомила, що одного із нападників на Зураба Адеішвілі затримано. Ним виявився 34-річний іноземець. Чоловіку повідомили про підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Тепер поліцейські мають знайти ще трьох учасників нападу.

Раніше ми писали, що СБУ затримала київського студента, котрий через інтернет отримував завдання від білоруських державних структур. Всі дії хлопця були націлені на розхитування внутрішньополітичної обстановки в країні та зниження репутації України перед країнами ЄС. Він організовував мітинги під посольствами у Києві, влаштовував теракти та погрожував представникам ЗМІ та іноземцям.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах