На Сирці у автобусі луснуло скло через ями на дорозі

У Києві на Сирці у автобусі луснуло скло через ями на дорозі .

У Києві на Сирці у автобусі луснуло скло через ями на дорозі . Фото: facebook.com/operativeukr

Події
11 лютого 2022 11:27

Увечері, 10 лютого, у Києві в одному з автобусів луснуло скло через велику яму на дорозі у Подільському районі. Автобус нещодавно купили, але він не витримав випробування розбитою дорогою.

Як повідомляє "Київ Оперативний", інцидент трапився на вулиці Північно-Сирецька, неподалік майбутньої станції метро "Мостицька".

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Автор відео зазначає, що дорога на цій вулиці завжи була дуже розбита, але зараз на ній з'явилась одна велика яма. Вулицею щодня їздять тисячі людей і громадський транспорт.

Так, автобус №32, що курсує  від станції метро "Нивки" до Мінського масиву, рухався цією вулицею і наїхав на велику яму. Після цього у транспорті луснуло скло. Те, що це сталося одразу після наїзду, підтвердили і пасажири автобусу.

Дорожники прибули на місце події доволі швидко, але довгий час нічого не робили і просто сиділи у службовому авто. Пізніше з'явилось фото, на якому видно, що частину дороги з великою ямою обгородили і вже почали проводити ремонтні роботи.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що в грудні величезна яма утворилася на бульварі Шевченка. Причиною цьому стала аварія на мережах водопроводу. Від провало постраждало декалька авто, які в'їхали в яму. Через аварію рух бульваром у строну Бесарабської площі обмежили, а яму залатали. Тепер КП "Київводоканал" проводить на цьому місці ремонт мережі, щоб не допустити нового провалу. 

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах