Під Верховною Радою знову протестують супротивники вакцинації

Під Верховною Радою знову протестують супротивники вакцинації.

Під Верховною Радою знову протестують супротивники вакцинації. Фото: bigkyiv.com.ua

Події
15 лютого 2022 13:31

Сьогодні, 15 лютого, у Києві під Верховною Радою знову відбувається мітинг за права людей та проти примусової вакцинації. На акцію протесту прийшло кілька сотень людей із плакатами та гаслами скасувати карантин та відмовитися від "чіпізації". Майже ніхто з присутніх на мітингу не одягнув захисні маски. Поки що під стінами Уряду все проходить спокійно.

Про нову акцію протесту антивакцинаторів розповіли місцеві Telegram-канали.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Протестувальники пікетують Верховну Раду, оскільки виступають проти законопроекту №4142. Антивакцинатори говорять про те, що якщо законопроект ухвалять, це дозволить примусово вакцинувати українців, встановлювати санкції за відмову від вакцинації, позбавляти громадян права на навчання, роботу та вільне пересування, позбавляти батьківських прав за відмову від медичного втручання тощо.

Під Верховною Радою знову протестують антивацинатори.Під Верховною Радою знову протестують антивацинатори. Фото: PavlovskyNews

Під Верховною Радою знову протестують антивацинатори.Під Верховною Радою знову протестують антивацинатори. Фото: PavlovskyNews

Під Верховною Радою знову протестують антивацинатори.Під Верховною Радою знову протестують антивацинатори. Фото: bigkyiv.com.ua

Під Верховною Радою знову протестують антивацинатори.Під Верховною Радою знову протестують антивацинатори. Фото: bigkyiv.com.ua

За інформацією PavlovskyNews, на мітингу "за права людей" присутні викладачі з різних областей України, яких відсторонили від роботи через відмову вакцинуватися.

Як розповіла журналістам вчитель зарубіжної літератури Ніна Кирилюк із Волинської області, її усунули від роботи ще 8 листопада. Учні дуже просять її повернутися до школи, але вона цього не робитиме, оскільки навідріз відмовляється брати участь у "медичному експерименті".

За словами жінки, лише у її селищі Маневичі через відмову вакцинуватися усунули 20 вчителів, а по всій Україні таких освітян налічується близько 10 тисяч.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав про масштабний мітинг підприємців, який вони провели 25 січня. Тоді акція протесту не закінчилась мирно. ФОПи, які виступали за відміну касових апаратів, намагалися взяти Верховну Раду штурмом, чому перешкоджали поліцейські. У результаті під будівлю Уряду почалися сутички, кілька людей отримали травми, а близько 12 протестувальників затримали.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах