На Київщині чоловік вкрав та продавав на металобрухт огорожі з цвинтаря

На Київщині чоловік вкрав та продавав на металобрухт огорожі з цвинтаря.

На Київщині чоловік вкрав та продавав на металобрухт огорожі з цвинтаря. Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Події
22 лютого 2022 09:33

У селищі Макарів, що знаходиться в Бучанському районі, вандал понівечив 7 могил на місцевому цвинтарі. Він вкрав кілька металевих огорож і вивіз їх на автомобілі. Попередньо награбований метал він продавав.

Про те, що 41-річного мешканця Бучанського району затримали за крадіжку огорож на цвинтарі, написала прес-служба поліції Київської області.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Як встановили правоохоронці, чоловік уже не вперше затримується за крадіжку. Поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 КПК України. За наругу над могилами чоловікові оголосили про підозру у порушенні ч.3 ст.297 КК України. Наразі злодій-вандал перебуває під вартою. За вчинене йому може загрожувати до семи років ув'язнення.

На Київщині чоловік вкрав та продавав на металобрухт огорожі з цвинтаря.На Київщині чоловік вкрав та продавав на металобрухт огорожі з цвинтаря. Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що на Київщині знищили могилу жінки та викинули з неї хрест та вінки без згоди родичів померлої. Небіжчицю нібито поховали на житловій території, чим була дуже незадоволена мешканка села. Через це вона загрожувала родичці померлої жінки зрівняти могилу із землею. У січні хрест і вінки було знайдено за 20 метрів від поховання, а там, де була могила, залишилося порожнє місце. Проте невідомо, чи це зробила сусідка чи якісь вандали.

Також ми розповідали, що в селі Тетіїв цвинтар майже впритул підібрався до житлових будинків. Місцеві жителі знаходять у своїх городах чорні стрічки, штучні квіти та цукерки, які розносять вітер та безпритульні тварини. Місцеві жителі погрожували зруйнувати паркан, яким обгородили нову ділянку цвинтаря, якщо прокуратура не допоможе мирно вирішити цю проблему.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах