На Київщині односільчани посварилися через коров'ячий гній та опинилися у суді

На Київщині односільчани вирішили сварку через коров'ячий гній у суді.

На Київщині односільчани вирішили сварку через коров'ячий гній у суді. Фото: unsplash.com

Події
22 лютого 2022 12:07

На Київщині жителі села вже три роки конфліктують через те, що чоловікові не сподобалося, що його сусідка замазала його паркан коров'ячим гноєм. Жінка, у свою чергу, скаржиться, що сусід пасе своїх корів біля її двору і не прибирає за ними.

Через гній сусіди посварилися. У ході конфлікту чоловік нібито вдарив жінку кулаком, хоч на суді він спростував цю інформацію.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Як йдеться у вироку Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області, інцидент трапився у серпні минулого року. Раніше сусіди товаришували, але після конфлікту через гній перестали.

За словами чоловіка, сусідка з чоловіком закидали його двір та паркан коров'ячим гноєм. Він підтвердив, що через це він посварився з постраждалою, але не бив її.

Жінка зазначила, що конфлікт розпочався через те, що сусід пас своїх корів біля її двору та залишав гній. Тож жінка та її чоловік вирішили "повернути" його під паркан сусіда.

У цій справі суд визнав винним чоловіка у порушенні за ч. 1 ст. 126 КК України (Умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень) та оштрафував його на 680 гривень. Потерпіла зажадала від сусіда 3 тисячі гривень моральної компенсації, які обвинувачений також має заплатити.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що на Куренівці у Києві чоловік вирішив помститися сусідам за недавній конфлікт і увірвався до їхньої квартири разом із товаришами. Напередодні чоловікові зробили зауваження щодо шуму у квартирі, яке переросло у словесну суперечку. Через це сусід зібрав своїх друзів і разом із ними побив власників і забрав у них цінні речі.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах