Що сказав Зеленський про воєнний стан, санкції і розрив дипвідносин з РФ

Що Зеленський сказав про воєнний стан, санкції і розрив дипвідносин з РФ.

Що Зеленський сказав про воєнний стан, санкції і розрив дипвідносин з РФ. Фото: aa.com.tr

Події
22 лютого 2022 13:17

Вчора, 21 лютого, президент Російської Федерації підписав указ, в якому визнав "ЛДНР". Такі дії російської влади є неправомірними, тому президент Україна Володимир Зеленський вживає всі необхідні дії для того, щоб зберегти цілісність нашої держави.

22 лютого під час прес-конференції з президентом Естонії Зеленський заявив, що розглядатиме запит про розірвання дипломатичних відносин з Росією.

Президент України переконаний, що санкції проти РФ з боку Заходу мають включати повну зупинку "Північного потоку-2". За його словами, рішення щодо "ЛДНР" – це новий акт агресії. Цим рішенням Росія створює юридичні підстави для подальшої агресії проти України.

Також Зеленський додав, що Україна розуміє всі ризики та закликає сусідню Росію до переговорів. В той же час він висловив упевненість, що масштабної війни не буде, але у разі наступу пообіцяв запровадити військовий стан.  

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що у зв'язку з тим, що Росія офіційно визнала незалежність самопроголошених "ЛНР" та "ДНР", вчора відбулося екстрене засідання РНБО.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах