Продюсер Wellboy звинуватив фронтмена Kalush у продажу наркотиків

Продюсер Wellboy звинуватив фронтмена Kalush у продажу наркотиків.

Продюсер Wellboy звинуватив фронтмена Kalush у продажу наркотиків. Фото: the-folow.ru

Події
22 лютого 2022 18:22

Сьогодні, 22 лютого, Юрій Бардаш, який є продюсером Wellboy, заявив, що Kalush Orchestra не вартий того, щоб представляти Україну на пісенному конкурсі через "темне" минуле.

Нагадаємо, в Україні відбувся нацвідбір на "Євробачення-2022", перемогла Аліна Паш, після чого були скандальні факти її біографії. Зокрема, згадали виступ у Криму у 2015 році. Після цього було ухвалено рішення відмовити їй в участі у нацвідборі. Згодом "Громадське" запропонувало гурту Kalush Orchestra представляти Україну на "Євробаченні" цього року. Група прийняла пропозицію.

За словами Бардаша, саме Kalush сприяв тому, щоби Alina Pash не змогла виїхати на Євробачення. Проте, зазначив він, репутація Kalush також далеко не ідеальна.

Він звинуватив Kalush у незаконній торгівлі наркотиками. Такі висновки Бардаш зробив після перегляду інтерв'ю Олега Псюка, в якому він розповів, що раніше у його житті було заборонено речовини. Хлопець сказав, що сам їх вживав та продавав іншим, щоб заробити гроші. Також співак похвалився, що продавав дорогий наркотик.

Ще продюсер натякнув на плагіат у конкурсній пісні Kalush із треком Coolio - Gangsta`s paradise. І додав, що інформація про відмову його підопічного від участі у пісенному конкурсі фейкова. Якщо Wellboy запропонують поїхати на конкурс, відмовляти він не стане.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що в ніч з 22 на 23 травня 2021 року в Роттердамі пройшов фінал пісенного конкурсу "Євробачення-2021", на якому виступили представники 26 країн. За результатами голосування Україна потрапила до п'ятірки найкращих конкурсантів, а перемогу здобули італійські музиканти.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах