Як і де навчитися трейдингу криптовалют: обираємо оптимальний і ефективний варіант

Як і де навчитися трейдингу криптовалют: обираємо оптимальний і ефективний варіант.

Як і де навчитися трейдингу криптовалют: обираємо оптимальний і ефективний варіант. Фото надане рекламодавцем.

Події
18 квiтня 2022 17:07

Криптовалюта - один із найцінніших інструментів для інвестицій. З кожним роком дедалі більше людей виявляють інтерес до цього цифрового активу. Багато хто задається питанням, з чого почати? Вибрати самостійне навчання чи поринути у сферу за допомогою професіоналів? Як мінімізувати ризики та уникнути великих втрат? Адже багато кого зупиняють страхи, що трейдинг - це щось з області того, що неможливо контролювати та почавши торгувати, вони втратять набагато більше, ніж вкладуть. Розкласти все по поличках і поринути у сферу трейдингу вам допоможе школа Cryptology Key (Кріптолоджі).

Школа Кріпталоджі виступає за те, щоб починати з основ, якщо раніше ви не були знайомі з процесом інвестування, але дуже хочете поміняти свій статус новачка на "акулу" трейдингу. Тому й ми почнемо з базової інформації. Отже, трейдинг - це спосіб заробітку, який можливий за допомогою певних операцій із криптовалютами. Трейдери одержують прибуток завдяки різниці у вартості. Насправді все просто: придбати дешевше, а потім продати за вищою вартістю. Фахівці у сфері інвестування укладають угоди (короткі, середні, довгострокові). Мета кожної угоди - отримати якнайбільше прибутку. Самі угоди відбуваються на криптовалютах бірж з використанням спеціальних інструментів.

Як і де навчитися трейдингу криптовалют: обираємо оптимальний і ефективний варіант.Як і де навчитися трейдингу криптовалют: обираємо оптимальний і ефективний варіант. Фото надане рекламодавцем.

Якщо ви хочете отримати справді якісні знання, потужну підтримку кураторів та обробку отриманої інформації на практиці, школа Cryptology Key точно стане для вас успішним стартом у світі трейдингу.

Як ми вже розібралися, поринати в основи трейдингу або прокачувати свої вже існуючі скіли найкраще з професіоналами, а саме школою Cryptology Key. На відміну від багатьох інших курсів, Кріптолоджі ще до свого існування мала добрий бекграунд.

Школа була створена спільно зі спільнотою GRUPPIROVKA. Все починалося з того, що власники G.R.U.P.P.I.R.O.V.K.

A організували курс на безкоштовній основі для підлітків та дітей на тему фінансової грамотності.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах