Як купити стильні стільці: актуальні меблеві тренди

Як купити стильні стільці: актуальні меблеві тренди.

Як купити стильні стільці: актуальні меблеві тренди. Фото надане рекламодавцем

Події
24 лютого 2022 12:47

Стільці - один з найбільш затребуваних предметів меблів в будь-якому інтер'єрі, незалежно від загального стилю приміщення і навіть його призначення - чи це лаунж-зона в офісі, кухня в будинку або вітальня в квартирі-студії.

З іншого боку, перед тим як купити стільці, варто зрозуміти, які меблі вам потрібні з погляду комфорту, експлуатаційних та дизайнерських вимог, адже асортимент меблів у цій категорії просто величезний.

Акцент на комфорт

Багато сучасних моделей стільців ставлять у пріоритет комфорт. На відміну від традиційних табуретів, комфортні стільці мають ортопедичне та часто ергономічне сидіння з м'якою оббивкою або з пружних адаптивних матеріалів.

Багато стільців запозичили конструкцію або певні конструктивні особливості від крісел, перетворюючись на місце для комфортного відпочинку - це стільці зі зручними підлокітниками та широкою спинкою.

Акцент на матеріали

Тренд на екологічно чисті та природні матеріали - один із найбільш довгострокових. Зараз все більше покупців вибирають стільці не з композитних та пластикових, а дерев'яних матеріалів, переважно з оббивкою з натуральних зносостійких тканин.

Особливим попитом користуються моделі стільців у стилі мінімалізм, спокійних природних відтінках, які чудово вписуються як в офісні простори, так і домашні інтер'єри в скандинавському стилі.

Що стосується колірних рішень, то в тренді - натуральне дерево, спокійний сірий, бежевий, пісочний, а також благородний зелений, синій, темно-жовтий та бордовий. Для офісу класикою залишаються монохромні білі та чорні стільці.

Акцент на спеціалізацію

Актуальний каталог стільців має умовний поділ меблів залежно від спеціалізації та сфери використання.

У контексті стільців варто виділити барні моделі - високі, але компактні стільці, кухонні стільці - моделі без підлокітників із жорсткою спинкою, стільці для відпочинку - невисокі моделі з м'якою оббивкою та ергономічною спинкою. Однак у нинішніх реаліях цей поділ дуже умовний, тому часто на кухнях можна побачити стільці для відпочинку, а у вітальні з кухонною стійкою - барні стільці.

Завітайте на інтернет-магазин меблів 4ROOM - тут представлений каталог стільців та інших меблів різних виробників з України, Італії, Польщі, Нідерландів та інших країн, від практичних офісних варіантів до витончених меблів для ексклюзивних авторських інтер'єрів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах