Сервіс доставки Glovo допомагає українцям у ці непрості часи

Сервіс доставки Glovo допомагає українцям у ці непрості часи.

Сервіс доставки Glovo допомагає українцям у ці непрості часи. Фото: https://bzh.life/

Події
03 березня 2022 21:46

Іспанська компанія Glovo, яка пропонує сервіс доставки через мобільний додаток, у ці непрості часи підтримує  українців. Компанія допомогає громадянам, доставляючи з аптек і супермаркетів необхідні речі. Дохід з кожного замовлення йде на армію.

Ці та багато інших заходів в компанії спрямовані на підтримку українського народу та армії:

  • Сервіс робить все можливе, аби відновити безпечні операції в містах, де є можливість. Кур’єри першочоргово доставляють з аптек і супермаркетів. Дохід з кожного замовлення йде до ЗСУ. Станом на 3 березня активні вже понад 12 міст України. Слідкуйте за Instagram сервісу, де щодня публікуються оновлення.
  • Команда створила координаційний центр, який займається пошуком і доставкою медикаментів у всіх містах України. А також запустила волонтерський центр у Львові для підтримки співробітників компанії та переселенців з різних міст України. Якщо ви потребуєте конкретних ліків, продуктів, або житла, будь ласка, звертайтеся в особисті повідомлення в Instagram Glovo.
  • Glovo активно реорганізовує власні “хмарні кухні” в пункти приготування їжі для місцевих ТО та потребуючих. В Дніпрі вже йде активна робота волонтерів, проте сервіс потребує ще більше. Якщо у вас є можливість допомогти – також пишіть особисті повідомлення в Instagram Glovo.
  • Важливо - в деяких містах вже діє окремий баббл, де всі користувачі зможуть надіслати допомогту нашим ЗСУ. Команда сервісу робить все можливе, аби найближчим часом запустити баббл по всім містам і країнам присутності сервісу. І вже зараз в рамках глобальної ініціативи Glovo Cares у 22 країнах з кожного здійсненого співробітниками компанії замовлення частина доходу передається до Товариству Червоного Хреста України. 

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що британський офтальмологічний центр у Києві працює абсолютно безкоштовно для всіх українців та в цілодобовому режимі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах