Для українських біженців створили сайт з пошуку роботи

Для українських біженців створили сайт із пошуку роботи - фото: uatalents.com

Для українських біженців створили сайт із пошуку роботи - фото: uatalents.com

Події
08 березня 2022 06:51

Українські підприємці та волонтери в Німеччині створили платформу для українських біженців та переселенців, хто був змушений покинути свій будинок та втратив роботу через війну після вторгнення Росії в Україну. На сайті пропонують вакансії не лише в Україні, а й у Європі.

Сервіс працевлаштування для переміщених осіб отримав назву UA Talents. Спочатку платформа буде зосереджена на вакансіях у технологічному секторі, але найближчим часом автори проекту планують перейти і в інші області роботи, включаючи віддалену.

Більше актуальних новин читайте на нашому Telegram-каналі.

На даний момент українцям пропонують такі вакансії, як інженер-програміст, тестувальник текстів, менеджер з продукції та багато інших.

Українці можуть як самостійно шукати вакансії з бази та подати заявку, так і розмістити своє резюме з певними запитами, а після – чекати, коли заявку опрацюють та підберуть відповідну роботу за запитом. При цьому роботодавці можуть запропонувати свою вакансію.

Відомо, що проект не орієнтований на отримання прибутку: будь-які прибутки, отримані від платформи, будуть пожертвовані на користь Україні.

Зараз до UA Talents приєдналися європейська спільнота 2hearts для мігрантів, UkraineNow, MateTranslate, Meta (Facebook), Bolt, FoodLabs, Zalando, Axel Springer, AtlanticLabs та інші партнери.

Раніше Vgorode писав, що в Україні запрацював сайт Центру національного опору з різною інформацією для тих, хто хоче і готовий чинити опір будь-якому ворогові.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах