Де можна знайти роботу під час війни: список корисних посилань

Де можна знайти роботу під час війни: список корисних посилань.

Де можна знайти роботу під час війни: список корисних посилань. Фото: unsplash.com

Події
15 березня 2022 14:44

В Україні потроху відновлюється ринок праці. Незважаючи на війну, протягом останнього тижня на різних провідних сайтах з пошуку роботи з'являється від 250 до 500 нових вакансій щодня. 

Так, Центр протидії дезінформації при РНБО України надав перелік корисних посилянь для тих, хто зараз бажає знайти роботу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щодня вакансії публікуються на сайтах Work.ua та rabota.ua.

Окрім відомих ресурсів з пошуку роботи, вакансії публікує і Державний центр зайнятості. Центр щодня оновлює списки вакансій. Від початку широкомасштабного вторгнення Росії на територію України на їхньому сайті було оновлено 2 340 вакансій. Тут можна знайти роботу у різних сферах і у будь-якому місті.

Також в Україні було створено Telegram-канал, де оперативно оновлюються вакансії у всіх регіонах України. Приєднатися до нього можна за посиланням.

Варто зазначити, що безробітні можуть підтвердити свій статус, зателефонувавши до Центру зайнятості свого населеного пункту. Якщо в місті звільниться вакансія, яка вам підходить, Центри обов'язково повідомлять про це. Номери Центрів зайнятості в Україні можна знайти тут

Нагадаємо, нещодавно президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні заявив, що зараз ми маємо зберігати та оновлювати економіку держави. За його словами, будь-який бізнес, який сьогодні може працювати, повинен це робити. Уряд, у свою чергу, максимально послабив податки та оновить деякі фінансові правила.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах