"Україна не розпочинала цю війну": Шварценеггер записав відеозвернення до росіян

Арнольд Шварценеггер записав звернення до росіян через війну в Україні.

Арнольд Шварценеггер записав звернення до росіян через війну в Україні. Фото: 1news.az

Події
17 березня 2022 16:32

Американський актор і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер звернувся до росіян через вторгнення Росії в Україну.

Сьогодні, 17 березня, він застигнув свій відеозворот A message to the Russian people на свій Youtube-канал і в Telegram.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Насамперед актор розповів, що ще 1961 року у Відні на чемпіонаті світу з важкої атлетики познайомився із радянським важкоатлетом Юрієм Власовим. Він Юрій став героєм. Таким чином, Арнольд заявив про свої давні зв'язки з росією.

Потім він звернувся до росіян, намагаючись донести правду про війну в Україні:

Сила та серце російського народу завжди надихали мене. Ось чому я сподіваюся, що ви дозволите мені сказати вам правду про війну в Україні та про те, що там відбувається. Нікому не подобається слухати якусь критику про свій уряд. Я все розумію. Але, як старий друг українського народу, я сподіваюся, що ви почуєте те, що я вам говорю.

Дозвольте нагадати, що я вам говорю це з тією ж щирою турботою, з якою я говорив з американським народом, коли відбулася спроба заколоту 6 січня минулого року, коли дикий натовп пішов штурмом на Капітолій, намагаючись повалити наш уряд. Знаєте, бувають такі моменти неправильні, і тоді нам не можна мовчати.

З вашим урядом все те саме. Я знаю, що ваш уряд вам каже, що це війна для денацифікації України. Денацифікація України? Це не правда. Україна є країною з президентом єврейського походження, у батька якого всіх трьох братів убили нацисти.

Україна не розпочинала цієї війни. Її розпочали не націоналісти та не нацисти. Почала її влада, що сидить у Кремлі. Не війна російського народу. Насправді, давайте вам розповім.

Минулого тижня 141 держава ООН проголосувала за визнання Росії агресором та закликала до негайного виведення російських військ. З усього світу лише чотири країни проголосували разом із Росією. Це факт. Світ відвернувся від Росії через її дії в Україні.

Я з важким серцем говорю вам, що тисячі російських солдатів убиті. Вони опинилися між українцями, котрі борються за свою батьківщину, і російським керівництвом, що воює заради завоювання.

Я знаю, що російський народ не знає того, що зараз відбувається. Я закликаю російський народ та російських солдатів в Україні зрозуміти, що все це – пропаганда та дезінформація.

А президенту Путіну я скажу: ви розпочали цю війну, ви ведете цю війну, ви можете зупинити цю війну.

Не забув Арнольд звернутися і до тих росіян, котрі активно висловлюють свою антивоєнну позицію на мітингах:

Світ побачив вашу сміливість. Ми знаємо, що ви страждаєте від наслідків вашої сміливості. Вас затримують, садять, б'ють. Ви – мої нові герої. Ви маєте силу Юрія Петровича Власова. У вас справжнє серце Росії. Дорогі мої російські друзі, нехай благослови вас Господь.

Після публікації цього відео Шварценеггер написав у Telegram-каналі повідомлення російською мовою:

– Я люблю російський народ. Ось чому я маю сказати тобі правду. Будь ласка, дивіться та діліться.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах