На правому березі Києва відкинули ворога на 70 кілометрів

На правому березі Києва відкинули ворога - фото: t.me/spravdi

На правому березі Києва відкинули ворога - фото: t.me/spravdi

Події
18 березня 2022 19:08

Стало відомо, що на правому березі Києва українські війська відкинули російських окупантів на 70 кілометрів від столиці.

Наразі Збройні Сили України ведуть роботу зі зміцнення третього, далекого кільця оборони столиці. Про це заявив 18 березня заступник начальника штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ бригадний генерал Олександр Грузевич.

Більше актуальних новин читайте на нашому Telegram-каналі.

Завдяки тому, що окупанти були відкинуті від столиці, агресор тепер не може обстрілювати місто, ось тільки якщо не рахувати обстрілу ракетами. При цьому російські ракети збиває протиповітряна оборона України.

Щодо лівого берега Києва – з цього боку російських загарбників зупинили, а на Броварському та Бориспільському напрямах вони відмовляються наступати на місто.

Незважаючи на це, противник продовжує цинічно розстрілювати українську інфраструктуру, тому для окупантів перекривають головні напрямки для потенційного наступу.

Грузевич наголосив, що столиця є головною та стратегічною метою ворога. Київ планували взяти окупанти за три дні, але цього не сталося завдяки роботі військових, правоохоронних органів та сил оборони.

Голова військової адміністрації Києва Микола Жирнов розповів, що на 23-й день повномасштабної війни росії проти українського народу обстановка у столиці та на околицях залишається складною, але контрольованою. Активних наступальних дій у бік Києва не зафіксовано.

Раніше Vgorode писав тезово, що сказав президент України Володимир Зеленський у своєму новому відеозверненні 18 березня.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах