В "Антонова" заперечують заяву колишнього капітана "Мрії" Дмитра Антонова

В "Антонова" заперечують заяву колишнього капітана "Мрії" Дмитра Антонова.

В "Антонова" заперечують заяву колишнього капітана "Мрії" Дмитра Антонова. Фото: fcb.ua

Події
19 березня 2022 20:57

Керівництво авіабудівного концерну "Антонов" висловило свою позицію та прокоментувало заяву колишнього капітана "Мрії" Дмитра Антонова щодо знищення літака.

Нагадаємо, через три тижні після знищення російськими окупантами найбільшого у світі літака Ан-225 "Мрія" стало відомо, що його можна було врятувати від обстрілу ще до початку війни. Проте керівництво заводу "Антонов" нічого для цього не зробило.

"Антонов" заперечує заяву колишнього капітана "Мрії" Дмитра Антонова. Заява колишнього капітана Антонова нібито базується винятково на його особистій думці та оціночних судженнях, зазначили в компанії.

Наразі встановити ключовий чинник знищення "Мрії" неможливо, оскільки росіяни захопили аеродром у Гостомелі, де базувалися літаки.

В "Антонова" заперечують заяву колишнього капітана «Мрії» Дмитра Антонова. Фото: antonov.companyВ "Антонова" заперечують заяву колишнього капітана «Мрії» Дмитра Антонова. Фото: antonov.company

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що у київській лікарні "Охматдит" врятували молодих батьків, які постраждали під час обстрілу столиці окупантами.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах