Нове відеозвернення Володимира Зеленського 21 березня

Новий відеозвернення Володимира Зеленського 21 березня - фото: instagram.com/zelenskiy_official/

Новий відеозвернення Володимира Зеленського 21 березня - фото: instagram.com/zelenskiy_official/

Події
21 березня 2022 23:16

Увечері 21 березня президент України Володимир Зеленський, за традицією, звернувся до народу України та мешканців окремих міст. Відповідне відеозвернення з'явилося на офіційних сторінках глави держави у соцмережах.

Зокрема, Зеленський звернувся до вільного півдня країни, Бердянська, Каховки, Енергодару, Мелітополя, Херсона. До Херсона, де у вільних мешканців стріляють раби пропаганди, які звикли "пакувати" в автозаки всіх, навіть бабусю з чистим білим плакатом та дівчину з листом А4, де написано "мир".

Більше актуальних новин читайте на нашому Telegram-каналі.

– Ці раби, яких надіслала росія, ніколи не бачили стільки вільних людей на майданах, на вулицях. Ніколи не бачили тисячі людей, які не мають страху перед ними, перед рабами зі зброєю в руках. Раби сприймають волю як дикість та небезпеку. Херсон, тримайся, ми ніколи не забудемо ці кадри з вашого міста, на вашій площі, на вулицях. Ми були всі разом із вами, 40 мільйонів українців нашої держави, мільйони українців в інших державах.

Зеленський додав, що як тільки ми зможемо пробитися та прорватися до Херсона - кожного окупанта, хто стріляв у мирних херсонців за синьо-жовтий колір, чекає "чорна смуга". Те саме чекає на російських військових у всіх українських містах, а опір українців - це властивість душі.

- Я дуже хочу, щоб у вас, усіх наших українців на півдні, ніколи не промайнула навіть на мить думка, що Україна про вас забула. Щоразу, коли вам тяжко, щоразу, коли вам боляче, коли ви чините опір, незважаючи ні на що – будь ласка, знайте, що у нас у цей час розривається серце, бо ми з вами не поруч.

Президент України наголосив, що за час всього вторгнення Росії звичайні українці в Україні та у всьому світі стають героями так, що країна-агресор цьому не вірить.

- Ми змусимо їх повірити, змусимо запам'ятати, що їм дороги немає і ніколи не буде. У Київ, який мужньо та велично стоїть над Дніпром. У Харків, гордий і визнаний, який вони б'ють, а він не підкоряється. Стародавній Чернігів, котрий з часів орди не знав такого звірства, яке переживає зараз від російських військових. Суми, Охтирка, Лебедин, Ізюм, Дергачі, Волноваха, Попасна, Бородянка, Гостомель, Макарів, Миколаїв, Маріуполь. Маріуполь - працьовите та чисте місто, яке окупанти просто знищують і руйнують, але яке переживе їх усіх, нікчемних рабів, які не вміють дбати про власну країну та власних людей, а ще йдуть у чужу.

- За кожного українця ми боремося і про всіх пам'ятаємо, кожному та кожній вдячні як людям, так і всім чудовим містам.

- Звертаюся до всіх українців, скрізь, де ми є. Робіть все задля захисту нашої держави, для порятунку нашого народу. Боріться, воюйте та допомагайте. Гоніть цих рабів, женіть окупантів, щоб Україна жила і ми всі разом із нею. Вільна та мирна, яку ми так любимо. Слава Україні!

Раніше Vgorode повідомляв, що Україну не приймуть до НАТО, але "залишать двері відчиненими".

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах