В Україні запустили платформу з пошуку постачальників для гуманітарних потреб

В Україні запустили платформу з пошуку постачальників для гуманітарних потреб.

В Україні запустили платформу з пошуку постачальників для гуманітарних потреб. Фото: prorertytimes.com.ua

Події
30 березня 2022 21:12

Платформа Prozorro+ збирає запити державних та місцевих органів влади, військово-цивільних адміністрацій та гуманітарних штабів, а також шукає постачальників в Україні та за кордоном, які продають необхідні нашій державі товари.

Платформа не займається пошуком постачальників товарів військового призначення. Наразі перелік категорій налічує понад 110 позицій та постійно оновлюється. Серед них пальне, харчові продукти, тактичний одяг, ноутбуки, генератори тощо.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Prozorro+ працює як маркетплейс. Компанії, які готові постачати державі необхідні товари, публікують свої пропозиції, а державні та місцеві органи влади — власні потреби.

Участь міжнародних донорів та громадських організацій, які готові фінансувати потреби української держави, передбачається на платформі. До Prozorro+ будуть долучатися також іноземні компанії, які допоможуть забезпечувати потреби в товарах, які вже важко знайти в Україні.

Зараз для масштабування на всю країну платформа буде активно наповнюватися товарами від постачальників, тож Prozorro закликає бізнес активно подавати свої пропозиції.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що міжнародний сервіс інтернет-бронювання готелів по всьому світу Booking вирішив зробити знижки для українських біженців під час оренди тимчасового житла в Європі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах