Окупанти влаштували базар, продаючи награбовані в Україні речі

Окупанти влаштували базар, продаючи награбовані речі в Україні - фото: ГУР

Окупанти влаштували базар, продаючи награбовані речі в Україні - фото: ГУР

Події
02 квiтня 2022 19:09

Російські окупанти влаштували так званий ринок, де продають награбоване в українських будинках майно. Армія росії регулярно займається мародерством після збройного вторгнення в Україну.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомили, що російські військові реалізували торгівлю українського награбованого майна у білоруському місті Наровля, неподалік українського державного кордону. Тут окупанти облаштували спеціалізований базар.

Більше новин читайте на нашому Telegram-каналі.

Імовірно, постачання відправляються на вантажівках із міста Буринь Сумської області, а у білоруському місті Мозир також вивантажують речі та відправляють далі, зокрема, через російського оператора експрес-доставки "СДЕК".

Згідно з джерелом, мародери продають пральні машинки, посудомийні машини, холодильники, коштовності, автомобілі, велосипеди, мотоцикли, посуд, килимові вироби, витвори мистецтва, іграшки для дітей, косметику, промислові товари та інші речі домашнього побуту, які росіяни пограбували у мирного населення в Україні.

Крім того, українська розвідка зазначає, що окупанти також намагаються обміняти вкрадені в українців гроші – євро та долари. Проте в білорусі до обміну валют ставляться неохоче через внутрішні обмеження, тому радять звертатися з цього приводу до місцевих банків. Однак росіяни відмовляютьс та аргументують свою відмову забороною командування.

Раніше Vgorode повідомляв, що в Україні запустили платформу з пошуку постачальників для гуманітарних потреб.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах