Візажистка впізнала свою клієнтку на фото загиблої з червоним манікюром з Бучі

Візажистка дізналася свою клієнтку за фото загиблої з червоним манікюром з Бучі - фото: Ukraine Media Centre

Візажистка дізналася свою клієнтку за фото загиблої з червоним манікюром з Бучі - фото: Ukraine Media Centre

Події
06 квiтня 2022 02:08

Весь світ та всі світові ЗМІ облетіла фотографія загиблої жінки з червоним манікюром, яку знайшли в результаті "Бучанської різанини" після звільнення Бучі від російських окупантів. Днями місцева мешканка та візажистка впізнала у загиблій свою клієнтку.

Майстер візажу Анастасія Субачева розповіла у себе на сторінках у соціальних мережах, що фотографія жінки з червоним манікюром боляче відгукнулася для неї. Спочатку дівчина не могла зрозуміти чому, але згодом усвідомила, що рука з кадру належить її учениці Ірині, яка ходила до неї на уроки макіяжу для себе. Останній урок із нею був напередодні війни 23 лютого – додала Анастасія.

Більше новин читайте на нашому Telegram-каналі.

"Сьогодні я присвячую цей вечір згадці про неймовірну Ірину, яка своєю жагою до життя, силами, енергією та добротою підкорила мене всю", - пише Субачова 4 квітня 2022 року.

За словами візажистки, 23 лютого, коли вони мали останній урок, Ірина обняла на прощання і попросила берегти здоров'я. Загибла була знахаркою, раділа першій своїй купленій косметиці, щоразу на роботі вона старанно практикувалася у макіяжі та розповідала, як її колеги оцінили образ.

Візажистка впізнала свою клієнтку на фото загиблої з червоним манікюром з Бучі - фото: facebook.com/nastya.subacheva.1Візажистка впізнала свою клієнтку на фото загиблої з червоним манікюром з Бучі - фото: facebook.com/nastya.subacheva.1

"Вона збиралася на концерт Полякової, завела інстаграм і викладала туди всі свої фантастичні події і радості. Вона тримала мене за руку і казала: "Доню, я на старості років нарешті зрозуміла найголовніше - треба любити себе і жити для себе! І нарешті я буду жити, як я хочу! Тож і ти живи зараз, як хочеться душі, не для чоловіка, а для себе!", - згадує Анастасія.

Дівчина підкреслила, що дочка Ірини дозволила їй розповісти світові історію про маму – про загиблу з червоним манікюром. А зараз Ірина стала символом України, яку катують та вбивають, як і українців.

Раніше Vgorode писав, що з території Київщини на експертизу вивезли сотні тіл убитих мирних жителів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах