Курси та додатки, які стали безкоштовними для українців

Курси та програми, які стали безкоштовними для українців - фото

Курси та програми, які стали безкоштовними для українців - фото

Події
06 квiтня 2022 14:14

Весь світ підтримує Україну у боротьбі за незалежність та свободу. Не виключенням стали і розробники освітніх платформ, стримінгових сервісів та корисних додатків, які подарували українцям можливість безкоштовного доступу до своїх продуктів та послуг. Як би не було важко проживати події пов'язані з війною, іноді потрібно відволікатися від стрічки новин, приділяти час захопленням та саморозвитку.

Освітні платформи

Projector

Освітня платформа Projector Humanitarium надала українцям доступ до відеокурсів з філософії, соціології, мистецтвознавства, дизайну та літератури. Щоб отримати безкоштовний доступ, потрібно натиснути «придбати відеокурс», зареєструватися та ввести промокод «0688-5072».

Pushka

Перша Українська школа конструювання одягу Pushka відкрила безкоштовний доступ до пакетів «Економ» таких курсів: «Clo3D: Базовий курс», «Конструювання: Повне Занурення» та «Дизайн-Конструювання одягу». Українці можуть отримати доступ до онлайн-курсів Pushka до 15 квітня.

Coursera

Американський провайдер відкритих онлайн курсів Coursera відкрив для українців безкоштовний доступ до всіх своїх курсів. Більше того, Coursera for Campus тепер є доступною для українських університетів. Понад 5200 курсів, лекцій та 2200 проектів від провідних світових університетів та компаній (Stanford, Google, Meta) можна отримати, залишивши заявку на сайті.

Boosta

Онлайн-школа IT-компанії Boosta пропонує вибрати один з чотирьох напрямків: SEO & Linkbuilding, SMM і націлення, Customer Care: Support&Sales, а також фріланс на платформі Fiverr. Отримати безкоштовний доступ можна написавши їм у Дірект або заповнивши Google-форму.

Campster

Програмування, маркетинг, тайм-менеджмент, копірайтинг, вивчення мов - вибирайте, що вам до душі та опановуйте нові професії онлайн на інтерактивній платформі Campster безкоштовно.

Genius Space

Навчальна онлайн платформа Genius Space пропонує українцям безліч безкоштовних курсів для вивчення актуальних онлайн-професій, щоб ті, хто втратив роботу, змогли заробляти не виходячи з дому. Аби отримати курс: виберіть одну з навчальних програм на сайті, заповніть анкету учасника для перевірки та верифікації, приєднайтесь до Telegram-каналу учасників ініціативи.

Cases Media

Освітня платформа у сфері творчої індустрії Cases Media проводить марафон креативної практики. Онлайн-лекції та майстер-класи про дизайн, інтерфейси, саморозвиток та фріланс будуть безкоштовними для українців. Серед доповідачів: українські дизайнери, артдиректори, копірайтери та інші спеціалісти. Онлайн марафон проходитиме регулярно, починаючи з 4 квітня.

Creative Practice

Українська освітня площадка Creative Practice відкрила безкоштовний доступ до всіх своїх курсів графічного та веб-дизайну до 1 травня. Основи дизайну, Графічний дизайн. Композиція», «Основи веб-дизайну», «UX/UI. Проектування та дизайн інтерфейсів», «Робота з Photoshop», «Робота з Figma», «Робота з After Effects», «Робота з Illustrator» - ці та інші курси ви зможете пройти на платформі Creative Practice, для вільного доступу до яких, вам потрібно тільки зареєструвати особистий профіль та натиснути «Записатися» на сторінці бажаного курсу.

Книжки

Yakaboo - безкоштовний доступ до читання та прослуховування книг у додатку.

Видавництво Старого Лева – безкоштовний доступ до дитячих книг.

Фоліо – будь-яку електронну книгу можна купити за 1 гривню. Усі кошти з продажу будуть спрямовані на підтримку ЗСУ.

Audible – додаток надає всім передплатникам з України шість безкоштовних кредитів на аудіокниги.

PocketBook – дає можливість завантажити книги на суму 200 гривень – безкоштовно.

Кіно та музика

Megogo - безкоштовний доступ до фільмів, мультфільмів та серіалів надається всім користувачам під час авторизації з українського номеру. За деякі фільми доведеться заплатити 1 гривню.

Sweet TV, Vodafone TV та OLL.TV - надають безкоштовний доступ до трансляції українських телеканалів, який автоматично підключається у авторизованих користувачів.

Deezer – безкоштовна музика з преміум-доступом для України терміном на один місяць.

Epidemic Sound – рік безкоштовного використання музики для відеомейкерів.

Вивчення іноземних мов

Duolingo - доступ авторизованим користувачам буде надано автоматично.

Drops – преміум-версія відкрита на рік для українців. Для доступу необхідно зареєструватися на сайті та отримати спеціальний промо-код, який прийде на електронну пошту протягом 48 годин.

Busuu – надає три місяці преміум-доступу для вивчення іноземних мов (доступних – 12).

Preply - прибрали комісії з українців та репетиторів. Запустили програму підтримки українців у вивченні іноземних мов, де можна вибрати мову та варіанти вивчення.

Ling App – безкоштовний доступ для українців.

uTalk – безкоштовний доступ до вивчення слів.

LingQ – безкоштовний преміум-аккаунт для українців з доступом до 24 мов. Для отримання доступу необхідно написати в підтримку.

Simple English – набирають групи дорослих та дітей на безкоштовне вивчення англійської мови.

Lingokids - вивчення англійської мови для дітей з безкоштовною підпискою.

Здоров'я

Teplo.app – безкоштовні консультації із психологом у чаті для українців.

VOS - безкоштовна преміум-підписка та допомога психолога.

Doctor Online, Viveo, еЗдровье та Onlayn-Likar.com - надають безкоштовні консультації для всіх українців.

Mediatopia, Mental Health, BetterMe та DownDog - програми для медитацій та йоги надають українцям безкоштовний доступ.

Фінанси

Western Union, Ria Money Transfer, TransferGo, MoneyGram, Skrill - не беруть плату за перекази в Україну.

PayPal - зайшов на український ринок та скасовує комісії.

Wise – скасував комісію для українців за перекази у гривнях.

Revolut - спростив відкриття карток для українців, замовлення та доставка фізичної картки безкоштовні, а комісії за обмін та поповнення - немає.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах