Зеленський розповів історію 4-річного Сашка, якого вбили росіяни

Зеленський розповів історію  4-річного Сашка, якого вбили росіяни.

Зеленський розповів історію 4-річного Сашка, якого вбили росіяни. Фото: novyny.live

Події
08 квiтня 2022 00:13

Сьогодні, 7 квітня, під час промови у Палаті представників Кіпру президент Володимир Зеленський розповів історію 4-річного Сашка, якого вбили російські окупанти.

Сашко зник, коли його родичі на човні плили Дніпром, намагаючись врятуватися від російських вбивць. Від 10 березня хлопчика розшукували українці та сподівались, що він живий, сказав Зеленський.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Президент особисто розповів трагічну історію маленького українця. По його словам, тоді не було жодного іншого шляху порятунку, оскільки російські військові заблокували всі дороги. Орки розстрілювали людей просто на дорогах, тому дорослі спробували рятуватись від них по річці. По словам свідків, човен перекинувся внаслідок обстрілів, а от Сашко був єдиний пасажир у рятувальному жилеті, тож мільйони українців до останнього сподівались, що хлопчика вдасться знайти живим. Але на жаль, він став одним зі 167 дітей, яких вбила росія.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що страшне фото дитини з Бучі на могилі померлої мами облетіло весь світ. 6-річний хлопчик приносив на могилу мами у дворі їхнього будинку консерви. Зараз хлопчик у безпеці разом зі своїм татом, старшою сестрою та братом.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах