До Київського зоопарку привезли гуманітарну допомогу

До Київського зоопарку привезли гуманітарну допомогу - фото: facebook.com/zoo.kyiv.ua/

До Київського зоопарку привезли гуманітарну допомогу - фото: facebook.com/zoo.kyiv.ua/

Події
10 квiтня 2022 17:34

Київський зоопарк отримав неймовірний дружній подарунок – це близько 12 тонн гуманітарної допомоги від міжнародного благодійного фонду FOUR PAWS International.

Як повідомили представники Київського зоопарку в соціальних мережах, гуманітарна допомога включає 5 тонн специфічних гранульованих сухих кормів для різних тварин, а ще 7 тонн спеціального сіна, яке підходить як їжа для місцевого слона Хораса та інших копитних тварин.

Більше новин читайте на нашому Telegram-каналі.

Відомо, що частину корму гуманітарної допомоги Київський зоопарк віддав іншому зоопарку на Київщині "12 місяців". Такий подарунок було передано установам 8 квітня.

Київський зоопарк отримав 12 тонн гуманітарної допомоги – фото: facebook.com/zoo.kyiv.ua/Київський зоопарк отримав 12 тонн гуманітарної допомоги – фото: facebook.com/zoo.kyiv.ua/

Крім того, раніше столичний зоопарк також одержав подарунки від європейських друзів. Наприклад, команда польських зоопарків ZOO Łódź та Warszawskie ZOO зібрали допомогу від інших зоопарків Європейської асоціації зоопарків та акваріумів EAZA у Німеччині, Чехії, Словаччині та Польщі. Було відправлено близько 2 тонн кормів, біодобавок та медикаментів. Частину цієї допомоги вдалося відправити до Менського зоопарку Чернігівської області.

Щоб підтримати Київський зоопарк і тварин у нинішніх умовах війни, всі бажаючі можуть або придбати онлайн-квитки, або відправити кошти за реквізитами.

Раніше Vgorode повідомляв - на початку квітня стало відомо про те, що у притулку під Києвом загинуло понад 300 тварин. Пізніше з'явилася інформація, чому не вдалося врятувати собак із Бородянського притулку із коментарем власниці установи Наталії Мазур.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах