Зеленський пропонує обміняти затриманого Медведчука на українських полонених

Зеленський пропонує обміняти затриманого Медведчука на українських полонених - фото: facebook.com/zelenskiy.official

Зеленський пропонує обміняти затриманого Медведчука на українських полонених - фото: facebook.com/zelenskiy.official

Події
13 квiтня 2022 09:59

В одному зі своїх останніх відеозвернень після затримання кума путіна Віктора Медведчука президент України Володимир Зеленський виступив із пропозицією обміняти затриманого на українських військовополонених, які перебувають у росії.

Нагадаємо, що українського народного депутата Медведчука затримали 12 квітня. З цього приводу Зеленський зазначив, що дата дуже символічна – День космонавтики, але у цього "космонавта" не спрацювало знамените "Поехали!". Кум президента Російської Федерації ховався на території України протягом 48 днів після того, як втік з-під домашнього арешту напередодні війни.

Більше новин читайте на нашому Telegram-каналі.

За словами Зеленського, Віктор Медведчук вирішив спробувати втекти за кордон, але його план не вдався, оскільки його затримали співробітники Служби безпеки України.

"Я вважаю особливо цинічним з його боку використання військового камуфляжу. Намагався так замаскуватися. Ось такий "воїн". Ось такий патріот. Що ж, якщо Медведчук сам обрав собі військову форму, він підпадає під правила воєнного часу", - написано у президента України на сторінках у соціальних мережах.

Оскільки чоловік Оксани Марченко, не рахуючи кумівства з путіним, є ще й проросійським політиком, то Зеленський запропонував росії забрати собі "їхнього хлопця" Віктора. Але лише за умови, що замість нього одного росія поверне в Україну хлопців та дівчат, які перебувають у російському полоні.

Зеленський також вважає, що важливо, щоб правоохоронні органи та наші військові теж розглянули таку можливість обміну полоненими із Медведчуком.

Раніше Vgorode зібрав добірку мемов про затримання Медведчука.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах