Від сервісів до lifestyle: тепер можна підтримати Україну, купуючи українські продукти

Тепер можна підтримати Україну, купуючи українські продукти зі світовим ім’ям.

Тепер можна підтримати Україну, купуючи українські продукти зі світовим ім’ям. Фото: producthunt.com

Події
14 квiтня 2022 23:02

З початку війни на території нашої країни весь світ об’єднався, щоб підтримати Україну та допомогти протистояти агресору. Українці чим можуть допомагають один одному в цей складний час. Кожен воює на своєму фронті хтось з автоматом на передовій, хтось воює на інформаційному фронті, хтось волонтерить. Сьогодні українська нація – це одне ціле. Нація, яка стала символом мужності, свободи та сили.

За 50 днів війни з’явилося безліч проектів та платформ, які допомагають зібрати кошти на підтримку армії, переселенців, поранених тощо. Ось нещодавно народилась ще одна гарна ініціатива під назвою SpendWithUkraine.com. Про її створення повідомила перша леді України Олена Зеленська.

На сайті зібрані в один каталог українські проекти зі світовим ім’ям: від сервісів та ІТ до lifestyle. Україна є батьківщиною багатьох чудових продуктів. Розвиток підприємств, сильної інженерної культури та автентичного дизайну підштовхують наш бізнес до виходу на світову арену. Війна, яку росія розгорнула проти мирних людей не повинна позбавляти українських геніїв амбіцій створювати нові шедеври. Саме тому був складений список українських брендів, які відомі в усьому світі. Сьогодні вони безперечно підтримують економіку країни.

Тут товари та послуги поділені на 9 категорій:

  • Розумні гаджети
  • Продуктивність
  • Освіта
  • Творчість
  • Lifestyle
  • Мода
  • Дім і аксесуари
  • Послуги
  • Творчі агенції

Кожен, хто купуватиме ці продукти, автоматично підтримає нашу країну в боротьбі з росією.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що у столиці вже відновили роботу деякі кав'ярні, кафе та ресторани. Звичайно, більшість закладів зараз займаються приготуванням їжі для ЗСУ та тероборони, але відновлювати економіку країни все ж таки потрібно.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах