Дружина Медведчука Оксана Марченко дала прес-конференцію у Москві

Дружина Медведчука Оксана Марченко дала прес-конференцію у Москві.

Дружина Медведчука Оксана Марченко дала прес-конференцію у Москві. Фото: youtube.com/channel/UCa0Is_9skrLUcy9EZYI8uLw

Події
15 квiтня 2022 15:35

Дружина нардепа Віктора Медведчука, якого днями затримали на Київщині співробітники СБУ, сьогодні, 15 квітня, дала прес-конференцію щодо свого чоловіка.

Трансляцію можна було переглянути на її Youtube-каналі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, 12 квітня Служба безпеки України затримала депутата від "опозиційної платформи через життя" Віктора Медведчука.

Після цього користувачі мереж вигадали безліч мемов щодо затримання "кума Путіна".

Пізніше президент України Володимир Зеленський виступив із пропозицією обміняти затриманого на українських військовополонених, які перебувають у Росії.

Марченко поскаржилася, що президент України Володимир Зеленський так і не відреагував на її прохання звільнити Медведчука. Вона додала, що не очікує отримати від нього відповіді, адже він "сам собі закон".

Телеведуча також зазначила, що досі не знає його розташування, тому не може забезпечити йому належного правового захисту та медичного нагляду.

За її словами, Медведчук, якого звинувачують у держзраді і втік з-під домашнього арешту, не планував виїжджати за межі України, хоча дружина просила його залишити країну на тлі загроз, які отримувала її родина. Деталі погроз вона не розкрила, проте передала слова чоловіка, який сказав, що витримає все, що з ним відбуватиметься.

Не оминула вона і тему конфіскації майна її сім'ї - Марченко заявила, що робили це незаконно і без відповідних документів. При цьому в її сім'ї є повнолітні діти, "чиї інтереси не враховувалися".

Вона звинуватила Зеленського та його команду в організації "політичного переслідування" нібито через те, що він не міг конкурувати з Медведчуком у політичному полі.

Нагадала телеведуча та про закриття шести телеканалів, що свідчить про "цензуру в Україні". Вона зазначила, що зараз у країні працює лише одне ЗМІ, яке можна назвати "рупором Володимира Зеленського", через що "українці не зможуть дізнатися правду".

Також Марченко прокоментувала своє звернення до президента Туреччини Реджепа Ердогана, сподіваючись, що він допоможе у звільненні з-під варти її чоловіка.

На її думку, лідер Туреччини єдиний незалежний політик у Європі, який сам приймає рішення та веде свою політичну гру, стратегію та політику. Телеведуча впевнена, що він може вплинути на "несамостійного" Зеленського, сказавши, що лідери інших європейських держав на її думку не обіжаються.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах