Медведчук переховувався в розкішному домі за 500 метрів від власного маєтку

Медведчук переховувався в розкішному домі за 500 метрів від власного маєтку.

Медведчук переховувався в розкішному домі за 500 метрів від власного маєтку. Фото: tsn.ua

Події
15 квiтня 2022 16:49

Сьогодні одна з найбільш обговорюваних тем в України це затримання медведчука про яке знає чи кожна собака. Масла у вогонь підливає й дружина оксана марченко, яка сьогодні провела прес-конференцію в москві.

Нещодавно з’явилися подробиці щодо того, де переховувався кум путіна доки його не затримали співробітники СБУ. Про це розповіли в сюжеті ТСН.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Про любов до розкоші родини медвидчуків добре відомо. Світлини та відео маєтку, в якому мешкала сім’я шокують. Хтось навіть називає їх хворими, бо важко навіть уявити для чого золотий вагон чи 26 легкових автомобілів.

Навіть для переховування, депутат-втікач обрав не звичайну квартиру, а триповерхові хороми, які розташовані за кілька сот метрів від його власного великого маєтку, де пан медведчук перебував на домашньому арешті.

Медведчук переховувався в розкішному домі за 500 метрів від власного маєтку.Медведчук переховувався в розкішному домі за 500 метрів від власного маєтку. Фото: tsn.ua

Медведчук переховувався в розкішному домі за 500 метрів від власного маєтку.Медведчук переховувався в розкішному домі за 500 метрів від власного маєтку. Фото: tsn.ua

Площа будинку майже вісімсот квадратів, шість кімнат та три поверхи. На подвір’ї зелена галявинка і дизайнерський інтер’єр. Відомо, що влітку минулого року його можна було орендувати за 13 тисяч доларів на місяць. Про те, що тут переховувався медведчук, розповів його охоронець. Саме звідси кум путіна вирушив до Придністров’я, але так і не доїхав до пункту призначення.

За кілька днів до початку повномасштабного наступу росії, з маєтку де медвидчук перебував на домашньому арешті, раптово почали вивозити речі. Тоді ж його дружина, телеведуча оксана марченко виїхала до Білорусі.

Сусіди про те, що поруч переховувався проросійський політик, дізналися з новин.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що дружина нардепа віктора медведчука, якого днями затримали на Київщині співробітники СБУ, сьогодні, 15 квітня, дала прес-конференцію щодо свого чоловіка.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах