На Київщині юнак натрапив на ворожу розтяжку

На Київщині юнак натрапив на ворожу розтяжку.

На Київщині юнак натрапив на ворожу розтяжку. Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Події
17 квiтня 2022 21:44

15 квітня у селі Литвинівка 17-річний юнак отримав поранення від ворожої розтяжки. Разом з друзями він пішов до закинутого приміщення та натрапив на гранату.

Про подію розповіла пресслужба поліція Київської області та закликала громадян бути обережними на деокупованих територіях, адже війська Росії залишили багато небезпечних предметів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці розповіли, що підлітки пішли гуляти до закинутого приміщення у селі, де ще нещодавно перебували окупанти. 17-річний юнак першим з компанії відчинив двері, які було заміновано розтяжкою. Боеприпас вибухнув, але всі хлопці, на щастя, залишились живими. Один із них отримав травми голови, проте госпіталізації не потребував.

На Київщині юнак натрапив на ворожу розтяжку.На Київщині юнак натрапив на ворожу розтяжку. Фото: facebook.com/pol.kyivregion

На Київщині юнак натрапив на ворожу розтяжку.На Київщині юнак натрапив на ворожу розтяжку. Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Поліція просить батьків уважніше стежити за дозвіллям дітей, а громадян закликає не користуватись лісовими дорогами та стежками, не відвідувати не обстежені правоохоронцями будівлі в районах, які були в окупації та дотримуватись інструкцій вибухотехніків та рятівників.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що жителі Києва та області, які покинули дім з початком війни, попередньо зможуть повернутися у кінці травня. До цього часу влада області планує зробити її територію безпечною для проживання. Про більш конкретні дати стане відомо вже наприкінці цього місяця. 

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах