Київські кінологи врятували собаку, якого покинули господарі

Київські кінологи врятували собаку, якого покинули господарі.

Київські кінологи врятували собаку, якого покинули господарі. Фото: facebook.com/UA.National.Police

Події
19 квiтня 2022 17:03

Кінологи Головного управління Національної поліції міста Києва знайшли на просторах інтернету інформацію про те, що у селищі в Броварському районі Київщини бігає собака, якого залишили господарі. Пес був виснажений та зголоднілий. Поліцейскі вирішили забрати собаку, вилікувати його та знайти господарів.

Врятованого пса породи кане-корсо забрала до кінологічного центру інспекторка Ірина Конош, яка у вільний від служби час займається волонтерською діяльністю. Про порятунок собаки від смерті написала пресслужба Національної поліції.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації 

Песика назвали Арчі. Ірина Конош розповіла, що вони з колегами не могли залишити його помирати від голоду. Вона дивується, як люди можуть покинути члена родини - свого домашнього улюбленця, за якого потрібно нести відповідальність.

Інспекторка розповіла, що попросила свого керівника Миколу Івановича залишити Арчі на деякий час у кінологічному центрі, на що він погодився. Собаці також надають необхідну допомогу спеціалісти ветклініки, з якою правоохоронці співпрацюють вже сім років.



Наразі Арчі лікується та потрохи приходить до тями. Песику всього три роки, тож лікарі прогнозують йому довгі роки життя. Як тільки він повністю одужає, то з радістю чекатиме на нових відповідальних господарів, яким подарує свою любов та вірність.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Бучі патрульні знайшли в одній із кинутих машин, на якій були сліди від пострілів, собаку породи хаскі. Вони забрали її та відвезли до ветклініки, де собаку погодували та надали допомогу. Поліцейський Олександр, який її знайшов, спочатку хотів віддати собаку до притулку, але пізніше, порадившись з дружиною, вирішив забрати собі. Тепер у родині патрульного живе хаскі Буча.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах