"Укрпошта" продала близько 700 тисяч марок із "російським військовим кораблем"

"Укрпошта" продала близько 700 тисяч марок із "російським військовим кораблем" - фото: facebook.com/igor.smelyansky/

"Укрпошта" продала близько 700 тисяч марок із "російським військовим кораблем" - фото: facebook.com/igor.smelyansky/

Події
20 квiтня 2022 20:17

20 квітня у будівлі Головного поштамту в центрі Києва можна було придбати марки "Російський військовий корабель, йди на*уй" дизайну Бориса Гроха. За словами голови "Укрпошти" Ігоря Смілянського, за весь час продано близько 700 тисяч штук і продаж у відділеннях пошти вже закінчено.

Глава правління наголосив, що на Майдані з 13:00 20 квітня пропонували купити марку "корабля" понад 1,5 тисячі охочим, які записалися в чергу наперед. Цього дня багато клієнтів стояли у кілометрових чергах за маркою. Раніше спостерігалася схожа ситуація, і люди навіть не звертали уваги на повітряну тривогу у столиці.

Більше актуальних новин читайте на нашому Telegram-каналі.

Марка Марка

Незважаючи на те, що зараз у відділеннях "Укрпошти" купити марку "російського військового корабля" вже не можна, її покупка буде можлива онлайн з 21 квітня в інтернет-магазині (2 листа на 1 замовлення) – на це виділили 100 тисяч штук марок. Загалом, їх отримають понад 8300 клієнтів.

Відомо, що тираж марок складав 1 мільйон екземплярів, частина з яких піде для працівників пошти, офіційних делегацій, музейних фондів, на підтримку маркетингових акцій з українськими підприємцями та на інші напрямки.

Смілянський також додав, що додаткове виробництво марки "російського корабля" не передбачено, проте нам обіцяють продовжити цю серію з кораблем, про що повідомлять згодом.

Відео чергою за маркою до Головпоштамту на Майдані від 20 квітня поділився голова "Укрпошти". Подібні черги були й у попередні дні, наприклад, 18 та 19 квітня. У продаж марка надійшла із 12 квітня.

Крім того, українську марку "Російський військовий корабель, йди на * уй" помітили на майданчиках OLX, де товар пропонують за кілька тисяч гривень, і на eBay, де ціни на марки теж дуже відрізняються - за них просять від 149 до 1975 доларів. В Україні вони коштують по 23 або 48 гривень за штуку, маленький лист із 6 марок – 138 грн, а великий лист – 288 грн.

Марку Марку

Раніше Vgorode розбирався, що представляв собою російський крейсер "Москва", а також, чому знищення цього корабля таке важливе для України.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах