Суркіс поїхав до Польщі на лікування, годинник залишив помічнику, - прес-служба нардепа

Суркіс поїхав до Польщі на лікування, годинник залишив помічнику.

Суркіс поїхав до Польщі на лікування, годинник залишив помічнику. Фото: football.com

Події
22 квiтня 2022 21:19

У прес-службі народного депутата та одного з президентів футбольного клубу "Динамо" Григорія Суркіса пояснили сьогоднішній інцидент, який стався на кордоні України та Польщі.

Нагадаємо, Суркіса зупинили прикордонники у пункті пропуску "Краковець" у Львівській області, коли він намагався виїхати з України та вивезти дорогий годинник. Він скористався "червоним коридором" та намагався провезти 13 годин вартістю 35 тисяч євро, не вказавши інформацію про них у декларації. Прикордонники відмовили йому у вивезенні цих речей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Суркіс зрештою повернувся в Україну, а через деякий час повторно приїхав на пункт пропуску через "зелений коридор". Цього разу він був без годинника, що перевірили прикордонники.

Після того, як про цю історію стало відомо ЗМІ, прес-служба нардепа дала коментар виданню "Інтерфакс-Україна" щодо того, що сталося. За їхньою інформацією, Суркіс виїхав на лікування до Польщі у встановленому законом порядку.

– У перерві між пленарними засіданнями Верховної Ради на час Великодніх свят Григорій Суркіс виїхав автомобілем за кордон України. Мета заздалегідь запланованої поїздки – лікування, – йдеться у коментарі.

Вони підтвердили, що серед особистих речей нардепа був один годинник, який Суркіс задекларував. Проте, після зауваження з боку митників Суркіс передав їх своєму помічнику. Так, годинник залишився в Україні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах