Лоукостер Rayanair планує відновити рейси з України

Лоукостер Rayanair планує відновити рейси з України.

Лоукостер Rayanair планує відновити рейси з України. Фото: favoritekherson.co

Події
25 квiтня 2022 14:51

Незважаючи на те, що війна ще не закінчилась і досі йде її активна фаза, Україна поступово повертається до життя. До Києва повертаються посольства, які раніше переїхали до Львова чи взагалі виїхали з країни, а авіакомпанії вже продають квитки та відновлюють рейси над Україною.

Восени 2022 року планує відновити польоти над Україною ірландський лоукостер Rayanair. Перші рейси заплановані на 30-31 жовтня, йдеться у повідомленні на сайті компанії.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

В Rayanair планують, що перші літаки вирушать з Києва до Відня, Мілана, Барселони та Рима. Рейси будуть планують здійснювати з аеропорту «Бориспіль».

Рейси вже розплановані до кінця 2022 року. Також на сайті є можливість забронювати квитки на 2023 рік – на січень, лютий та березень.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що в Україну повертається угорський лоукостер Wizz Air. Продаж квитків відкрито з 4 липня 2022 року. На сайті перевізника вже відображаються авіарейси з Польщі, Литви, Німеччини, Великої Британії, Австрії та інших країн. Доступні рейси до Києва, Львова та Одеси.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах