У хатньої робітниці Медведчука знайшли майже 500 тис доларів і 100 тис євро

У хатньої робітниці Медведчука знайшли майже 500 тис доларів і 100 тис євро.

У хатньої робітниці Медведчука знайшли майже 500 тис доларів і 100 тис євро. Фото: Pinterest

Події
28 квiтня 2022 18:33

Віктор Медведчук став однією з найбільш обговорюваних постатей. Мільйонів українців вразила кількість маєтків, квартир, автомобілів, якою володів народний депутат. Проте виявилось, що він був досить щедрим чоловіком.

Про те, що в квартирі хатньої робітниці Медведчука провели санкціонований судом обшук, повідомила сьогодні генпрокурорка Ірина Венедиктова.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Обшук було проведено в ході розслідування кримінального провадження за статтею про фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни або повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України. Під час обшуку в квартирі звичайної хатньої робітниці знайшли 467 тисяч доларів США та 87 тисяч євро.

Венедиктова написала пост у Facebook, в якому розповіла історію звичайної жінки, яка працюючи на Медведчука отримувала таку високу заробітну плату.

По тексту можна зрозуміти, що писала вона це з легкою іронією. Зазначивши, що можливо рано бити у дзвони, в раптом такі статки це спадщина, хтось позичив, накопичила, продала щось.

Така вона: корислива, везуча, продумана, сучасна хатня робітниця Медведчука, написала Венедиктова.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що 12 квітня, Служба безпеки України затримала депутата від "опозиційної платформи за життя" Віктора Медведчука.

Також Vgorode повідомляв, що Личаківський районний суд Львова арештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна народного депутата України Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах