ДТП з Олегом Ляшком: з'явилися нові подробиці

ДТП із Олегом Ляшком: з'явилися нові подробиці.

ДТП із Олегом Ляшком: з'явилися нові подробиці. Фото: Андрій Гудзенко/LIGA.net

Події
29 квiтня 2022 16:11

З'явилися нові подробиці ДТП із колишнім нардепом Олегом Ляшком, яке сталося вчора, 28 квітня, у Києві.

Нагадаємо, Ляшко повідомив, що потрапив в аварію на перетині вулиць Набережно-Рибальської та Електриків. У СБУ зазначили, що до приїзду поліції він учинив скандал, розпочавши словесну суперечку. Він зіткнувся на дорозі з машиною, де знаходився співробітник СБУ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Політик заявив, що винуватцем аварії був водій машини з документами-перепустками із символами СБУ та КМДА, які нібито порушили ПДР. Однак цю інформацію ще перевірятимуть у поліції. У СБУ ж зазначили, що, якщо їхній співробітник винен, він понесе покарання.

При цьому в коментарі виданню "Країна" представники СБУ повідомили, що дії колишнього нардепа після інциденту були неприпустимими, адже він намагався спровокувати військовослужбовців.

- Ми можемо погодитися з колишнім парламентарієм у тому, що після 24 лютого країна справді змінилася. Тому не слід під час війни перетворювати дорожньо-транспортну пригоду на шоу, - зазначили у Службі безпеки України.

Сам же Ляшко в результаті аварію зламав руку і отримав забиття головного мозку та грудної клітки. Також він повідомив, що у його колеги, який їхав з ним у машині, також діагностували забиття головного мозку та грудної клітки. При цьому нардеп зазначив, що головне, що усі вижили.

Політик розповів, що 26 квітня він звернувся до Печерського військкомату з проханням мобілізувати його до лав ЗСУ, щоб воювати проти російських окупантів. Наступного дня, 27 квітня, він пройшов медкомісію, але 28 квітня сталася аварія. І тепер через зламану руку взяти в армію його не зможуть. За прогнозами лікарів, відновлюватиметься Ляшко два-три місяці.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах