Олег Ляшко потрапив у ДТП у Києві зі співробітниками СБУ

Олег Ляшко потрапив у ДТП у Києві зі співробітниками СБУ - фото: facebook.com/O.Liashko/

Олег Ляшко потрапив у ДТП у Києві зі співробітниками СБУ - фото: facebook.com/O.Liashko/

Події
29 квiтня 2022 01:47

Політик та колишній нардеп Олег Ляшко повідомив, що потрапив у ДТП у Києві. До приїзду поліції він влаштував скандал, розпочавши словесну суперечку. Він зіткнувся на дорозі з машиною, де знаходився співробітник СБУ.

За словами екс-нардепа, інцидент стався на перехресті вулиць Набережно-Рибальської та Електриків 28 квітня. Сам Ляшко був у машині з добровольцями та повертався з Чорнобиля. Його на передньому пасажирському сидінні та водія врятували подушки безпеки, але внаслідок ДТП є постраждалі. Відповідна інформація з'явилася на Facebook сторінці політика.

Більше новин читайте на нашому Telegram-каналі.

Ляшко додав, що "бики на двох броньованих авто грубо порушили правила дорожнього руху - поїхали на червоне світло з включеними проблисковими маячками, в результаті чого вчинили ДТП". На лобовому склі порушників були документи-перепустки із символами СБУ та КМДА. Крім того, за його словами, один з винуватців аварії втік з місця події.

Увага, у відео є нецензурна лексика!

Пізніше також Ляшко повідомив, що після обстеження в лікарні з'ясувалося - внаслідок ДТП у нього перелом руки, струс мозку та забій грудної клітини, а в одного з пасажирів його авто - струс мозку та травма грудей.

У коментарі для "Української правди" СБУ підтвердили, що сталася аварія за участю їхніх співробітників, пообіцявши провести внутрішнє розслідування, а водій понесе відповідальність у разі доказу провини та при ухваленні відповідного судового рішення. А щодо Ляшка додали, що політик намагався спровокувати військовослужбовців на скандал.

Відомо, що у ДТП із Ляшком потрапив заступник начальника ГУ "Д" СБУ Сергій Дука, який був пасажиром. Екс-нардеп ще й зазначив, що чиновник Служби безпеки перебував у машині депутата Вадима Рабиновича.

Довідково: в Україні чорні номери допомагають розрізняти на дорозі співробітників МВС, Міноборони, ЗСУ та інших силових структур.

Крім того, раніше Vgorode писав, що у домробітниці Медведчука знайшли майже 500 тисяч доларів та 100 тисяч євро.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах