У Львові помітили голлівудську актрису Анджеліну Джолі – відео

У кафе у Львові помітили Анджеліну Джолі – відео

У кафе у Львові помітили Анджеліну Джолі – відео Фото: скріншот із відео/nashkiev.ua

Події
30 квiтня 2022 18:22

Сьогодні, 30 квітня, голлівудську актрису Анджеліну Джолі, яка є послом доброї волі ООН, помітили у львівському кафе. Жінка зайшла до закладу "Львівські круасани" на Сихові, де її одразу впізнали відвідувачі.

Відповідне відео на своїй Facebook-сторінці оприлюднила журналістка та блогер Майя Підгорецька.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Нічого особливого. Просто Львів. Просто зайшла випити кави. Просто Анжеліна Джолі. Просто Україну підтримує весь світ, – йдеться у повідомленні.

Актриса побачила, що її знімають на відео та помахала на камеру рукою. А ось хлопець, який сидів за столиком поруч і був захоплений чимось у своєму телефоні, голлівудську зірку навіть не помітив.

Судячи з відео, Анджеліна Джолі відвідала заклад "Львівські круасани", розташований на проспекті Червоної Калини, 42а у Сихівському районі Львова.

Пізніше в офіційному телеграм-каналі Верховної Ради України з'явився новий відеоролик, у якому видно, як Анджеліна Джолі розмовляє із біженцями на залізничному вокзалі у Львові. Прес-служба "Укрзалізниці" поділилася фотографією голлівудської актриси та повідомила, що вона прибула в Україну з гуманітарною місією.

Зазначимо, Анджеліна Джолі з перших днів війни в Україні підтримує нашу країну. До Львова актриса, мабуть, приїхала, щоб поспілкуватися із біженцями.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах