Коли в Україні запрацюють ресторани McDonald's

Коли в Україні запрацюють ресторани McDonald's.

Коли в Україні запрацюють ресторани McDonald's. Фото: unsplash.com

Події
05 травня 2022 18:17

У мережі ресторанів швидкого харчування McDonald's заявили, що відновлять свою роботу в Україні тільки після завершення бойових дій.

Нагадаємо, ця мережа припинила роботу з першого дня повномасштабного вторгнення Росії на територію України, 24 лютого 2022 року. Усі продукти, що тоді залишалися на складах, передали на гуманітарні потреби українців. Наразі компанія продовжує займатися гуманітарною допомогою та виплачує зарплати 10 тисячам співробітникам, повідомляється у відповіді прес-служби на запит видання ZAXID.NET.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У листі наголошується, що ресторани будуть закриті по всій країні, доки в Україні буде загроза атак. Міськрадам компанія передала понад 58 тонн продукції на загальну суму понад 50 мільйонів гривень та продовжує організовувати постачання до гуманітарних штабів.

До того ж, із Києва до Львова переїхав центр дитячої кардіології, який облаштувала благодійна організація "Фундація Дім рональда МакДональда". Ще  там з'явилася і мобільна амбулаторія для людей, які перетинають кордон.

Також цей фонд передав ліки, аптечки, їжу, дитяче харчування, воду, засоби гігієни та спальні мішки до дев'яти українських лікарень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах