Отримай відповідь: чому марки "Русскій воєнний корабль, іді... " випускають в обмеженій кількості

Отримай відповідь: чому марки "Русскій воєнний корабль, іді... " випускають в обмеженій кількості.

Отримай відповідь: чому марки "Русскій воєнний корабль, іді... " випускають в обмеженій кількості. Фото: tsn.ua

Події
08 травня 2022 12:35

12 квітня "Украпошта" ввела в обіг поштову марку "Русскій воєнний корабль, іді... ", що викликало справжній фурор. Для того, щоб придбати легендарну марку люди годинами стояли в чергах, перекуповували їх один в одного, проте ще досі не всі охочі змогли купити її. Все через те, що людей, які хочуть придбати марку більше, ніж це дозволяє тираж.

Vgorode дізнався чому тираж марок обмежений та чому "Укрпошта" не може надрукувати їх в такій кількості, щоб задовольнити попит.

В Укрпошті зазначають, що 1 млн для марок – рекордний, оскільки більшість художніх марок виходить у кількості біля 100 тис екземплярів. За правилами філателії художні марки не друкують повторним тиражем. Це стосується всіх художніх марок, випущених в усіх країнах-членах всесвітнього поштового союзу. Укрпошта не може порушувати ці правила.

Крім того, кожна художня марка має цінність для філателістів, які колекціонують марки. Укрпошта просить своїх клієнтів з розумінням і повагою ставитися до міжнародних правил та принципів філателії.

Також Укрпошта планує випустити марку "Русскій Воєнний Корабель … ВСЕ" або "Russian Warship … Done" тиражем 5 млн примірників. Це буде зроблено для того, щоб ті, хто не купив першу марку, могли придбати другу з актуальним положенням славнозвісного корабля.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що 7 травня "Укрпошта" втретє запустила онлайн-продаж марок "Русскій воєнний корабль, іді... ". Але і цього разу в роботі сайту відбулися перебої, тому не всі бажаючі змогли зробити замовлення.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах