"Укрпошта" випустить марки на честь перемоги Kalush Orchestra на "Євробаченні"

"Укрпошта" випустить марки на вшанування перемоги Kalush Orchestra на "Євробаченні".

"Укрпошта" випустить марки на вшанування перемоги Kalush Orchestra на "Євробаченні". Фото: t.me/igorsmelyansky

Події
15 травня 2022 20:34

"Укрпошта" випустить поштові марки, присвячені перемозі гурту Kalush Orchestra на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2022".

Голова "Укрпошти" Ігор Смілянський зазначив, що для цього спочатку потрібно отримати схвалення від Художньої Ради. Він додав, що як голова цієї Ради постарається якнайшвидше узгодити та прискорити випуск марки, присвяченої нашим українським переможцям.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дизайн обговорять окремо, оскільки його також слід обговорити з організаторами Євробачення, щоб не порушувати права інтелектуальної власності. Наразі українцям надали приклад одного з варіантів, але він може змінитися.

Зазначимо, що "Укрпошта" раніше вже випускала поштові марки, присвячені українським переможцям "Євробачення" - Руслані та Джамалі.

"Укрпочта" выпустит марки в честь победы Kalush Orchestra на "Евровидении" - фото"Укрпочта" выпустит марки в честь победы Kalush Orchestra на "Евровидении" - фото

"Укрпочта" выпустит марки в честь победы Kalush Orchestra на "Евровидении" - фото"Укрпочта" выпустит марки в честь победы Kalush Orchestra на "Евровидении" - фото

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах