На карті ЛУН тепер можна дізнатись вартість пального на українських АЗС

На карті ЛУН тепер можна дізнатись про ціни на пальне на українських АЗС.

На карті ЛУН тепер можна дізнатись про ціни на пальне на українських АЗС. Фото: autonews.ua

Події
27 травня 2022 15:12

Дефіцит пального в Україні посприяв появі різних чатів, ботів та онлайн-карт, де можна знайти інформацію про наявність пального, ціни на нього та черги на АЗС.

Для того, щоб спростити життя українцям команда "ЛУН Місто" вирішила удосконалити свою онлайн-мапу "Корисна карта", додавши туди інформацію про ціни на пальне та відгуки про його наявність на тій чи іншій українській АЗС.

Зокрема, для користувачів тепер доступний перегляд цін на бензин А-92, А-95, А-95+, дизель та газ. Зараз можна переглянути ціни у мережах АЗС Avantage7, "Авіас", "Укрнафта", Chipo, KLO, ОKKO, Shell, SOCAR, UPG, WOG.

Дізнатися про наявність того чи іншого виду пального можна завдяки відгукам користувачів у блоці "Люди кажуть". Так люди, які приїхали на заправку, можуть залишати коментарі, щоб в реальному часі відслідковувати наявність пального на конкретних АЗС, черги та відмінність цін від вказаних на мапі.

На карті ЛУН тепер можна дізнатись про ціни на пальне на українських АЗС.На карті ЛУН тепер можна дізнатись про ціни на пальне на українських АЗС. Фото: misto.lun.ua

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що дефіцит дизпалива в Україні можна покрити протягом місяця, а от з бензином А-95 ситуація складніша і часу знадобиться значно більше.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах