Тимошенко подарувала полякам "підробну" футболку з російським кораблем

Тимошенко подарувала полякам "підробну" футболку з російським кораблем.

Тимошенко подарувала полякам "підробну" футболку з російським кораблем. Фото: Igor Smelyansky

Події
27 травня 2022 16:36

Поки триває продаж марок, конвертів та футболок з російським кораблем, недобросовісні підприємці створюють репліки цих товарів. Однак підробка, яка б вона якісна не була, завжди відрізняється від оригіналу.

Сьогодні, 27 травня, генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський опублікував пост, в якому пояснив як відрізнити фейкову футболку від оригінальної та пояснив чому не треба купувати підробки.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Також він оприлюднив два фото. На першій світлині оригінальна футболка, а на другій – фейкова. Футболку з несправжнім мерчем про корабель Юлія Тимошенко подарувала польській делегації.

Фото з оригінальної футболки.Фото з оригінальної футболки. Фото: Igor Smelyansky

Футболка з несправжнім мерчем.Футболка з несправжнім мерчем. Фото: Igor Smelyansky

За його словами, "Укрпошта" має ліцензійний договір з автором картини "Корабель", який отримує авторський гонорар. На жаль, щоденно кількість підробок збільшується. У результаті з цього мерча автор нічого не отримує, а його робота знецінюється, зазначає Смілянський.

Генеральний директор "Укрпошти" додав, що компанія має ексклюзивні права на марку та мерч із зображенням марки. Він продається лише у відділеннях Укрпошти, на її сайті чи eBay, а також на сайтах партнерів.

"Тому треба бути справжнім і в політиці, і коли купуєш футболки. Для Вас показав, яка футболка справжня, а яка ні. З політикою, я так розумію, ви розберетесь і без мене", - додав Смілянський.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що 24 травня, стартував онлайн продаж марок "Русскій воєнний корабль…ВСЬО!". Їх продає Укрпошта, ROZETKA, Prom.ua та Kasta.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах