Захисну конструкцію пам'ятника Грушевського в Києві розроблено за проектом RE:Ukraine. Monuments

Захисну конструкцію пам'ятника Грушевського в Києві розроблено за проектом RE:Ukraine. Monuments.

Захисну конструкцію пам'ятника Грушевського в Києві розроблено за проектом RE:Ukraine. Monuments. Фото: прес-служба "Сільпо"

Події
27 травня 2022 22:22

Один із найвідоміших пам'яток столиці – історику та політику Грушевському на вулиці Володимирській – був захищений від бомбардувань спеціальною конструкцією, на яку нанесено графіку для покращення зовнішнього вигляду.

Незвичайну конструкцію розробило бюро Слави Балбека у рамках проекту RE:Ukraine. Monuments, пише "БЖ life". В рамках проекту створюють  дизайн, який дозволяє покращити вигляд міст під час війни. Тому на фанері нанесено профіль Грушевського та прикріплено таблички з інформацією про пам'ятник.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Цей оригінальний проект покращення міського дизайну в умовах воєнного стану реалізували також за допомогою "Сільпо" та "Майстерні Чудес", які допомогли з конструкціями для захисного каркасу.

До проекту RE: Ukraine. Monuments обіцяють приєднатися також інші українські компанії. Поки що міська влада дозволила прикрасити захисні конструкції на трьох пам'ятниках у столиці.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах