Дружина Усіка розповіла про сина священика, якого солдати РФ вивезли до Білорусі

Дружина Усіка розповіла про сина священика, який був вивезений окупантами до Білорусі.

Дружина Усіка розповіла про сина священика, який був вивезений окупантами до Білорусі. Фото: unsplash.com

Події
29 травня 2022 23:40

Дружина українського боксера Олександра Усіка розповіла шокуючу історію про сина священика, якого під час окупації Київської області російські солдати викрали та вивезли до Білорусі.

За словами Катерини, хлопець проживав на Київщині та перебував там під час бойових дій. Його помітили солдати РФ та вирішили викрасти, хоча він не був військовослужбовцем і не був причатним до АТО. Після того, як область звільнили від окупантів, батьки та місцеві жителі спільними зусиллями намагалися знайти сина, проте у регіоні його вже не було.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У результаті його все ж таки вдалося знайти аж в іншій країні. Виявилося, що окупанти вивезли його до Білорусі, де тримали у "концтаборі" у Гомелі разом з іншими полоненими українцями.

Хлопця змогли повернути додому, проте він розповів, які жах йому довелося пережити в тому таборі. Його били, морально знущалися, годували недоїдками після собак. В Україну він приїхав у множинними травмами та з туберкульозом. Також він заявив, що в Гомелі залишилося ще безліч наших людей.

Дружина Усіка розповіла про сина священика, якого солдати РФ вивезли до Білорусі фото 1Дружина Усіка розповіла про сина священика, якого солдати РФ вивезли до Білорусі фото 1

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах