Власники мережі ресторанів у Києві Tarantino Family виводили кошти до Росії

Власники мережі ресторанів у Києві Tarantino Family виводили кошти до Росії.

Власники мережі ресторанів у Києві Tarantino Family виводили кошти до Росії. Фото: tarantino-family.com

Події
01 червня 2022 19:22

Столичні правоохоронці з'ясували, що одна з найвідоміших ресторанних мереж Києва займалася тим, що виводила фінансові кошти до Росії.

Інформацію про виведення коштів до Росії київськими рестораторами оприлюднила Київська міська прокуратура. Кримінальну справу порушено за фактом вчинення дій, спрямованих на "підрив національної безпеки".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У ході розслідування з'ясувалося, що незважаючи на повномасштабну війну, власники мережі зберегли контроль над закладами мережі на території Росії (у Москві діє 12 ресторанів), просто перейменувавши російську частину бізнесу та передавши її в управління російської компанії.

Українські ресторатори виводили фінансові кошти на територію Росії та на рахунки однієї кіпрської компанії, за допомогою якої фінансувався бізнес на території Росії.

Під час обшуку в головному офісі компанії в Києві було вилучено документацію про ведення бізнесу в РФ, комп'ютери, понад 1,5 млн гривень готівки. Те, що обшуки пройшли саме у Tarantino Family, повідомила зі своїх джерел "Українська правда".

Нагадаємо, до закладів мережі входять такі ресторани та кафе: "Муракамі", "Папа Джон", "Руккола", "Синдикат", "Хачапурі та Вино", "Черрі", "Таверна", "Компот", "Спеццо", "Хмелі-Сунелі", "Маркетплаза".

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах