У Києві є вакансії на 110 тис. грн. на місяць - центр зайнятості

У Києві є вакансії на 110 тис. грн. на місяць – центр зайнятості.

У Києві є вакансії на 110 тис. грн. на місяць – центр зайнятості. Фото: Pixabay

Події
05 червня 2022 17:26

За даними Київського міського центру зайнятості, у Києві чимало високооплачуваних вакансій навіть в умовах війни, що триває. Отримання пристойної зарплати до 110 тис. грн. пропонується по цілій низці вакансій.

За даними на 2 червня столичний центр зайнятості пропонує 1,5 тис. вакансій. Найвищу зарплатню у 110 тис. грн. пропонують "комп'ютерникам" - інженерам з програмного забезпечення комп'ютерів та спеціалістам з розробки програм. Також можна влаштуватися за 55 тис. інженером-програмістом, за 32 тис. – парамедиком, за 29 тис. – завідувачем підрозділу, а за 23 тис. – начальником фінвідділу та контролером якості.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Найпопулярніші зараз у Києві професії, пише UBR, - це фармацевти, лікарі та медсестри, викладачі, продавці-консультанти, слюсарі-сантехніки та електромонтери.

У Києві до центру зайнятості звертається порівняно невелика кількість людей – 23,5 тис. осіб. з початку 2022 року. Причому, незважаючи на війну, порівняно з початком червня минулого року кількість безробітних, які стоять на обліку, навіть зменшилася – 14,4 тис. осіб. цього року проти 16,2 тис. осіб. в минулому. Викликано це, мабуть, масовим від'їздом зі столиці його мешканців за кордон та інші регіони країни, який розпочався з кінця лютого.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах