Злодій у лікарні в Києві вкрав телефон у тяжкохворого літнього чоловіка

Злодій у лікарні в Києві вкрав телефон у тяжкохворого літнього чоловіка.

Злодій у лікарні в Києві вкрав телефон у тяжкохворого літнього чоловіка. Фото: поліція Києва

Події
12 червня 2022 17:32

Молодий злодюжка опинився в лікарні в Києві і вирішив скористатися ситуацією, щоб вкрасти мобільний телефон у сусіда по палаті, який був у тяжкому стані після перенесеного Covid-19.

31-річний зловмисник, який, як згодом встановила поліція, вже сидів раніше у в'язниці за грабіж, вирішив нажитися за рахунок безпорадного старого чоловіка, якому не пощастило перебувати в одній палаті з представником злочинного світу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Потерпілий пенсіонер, який отримав після коронавірусної хвороби ускладнення і тому перебував у лікарні, і не помітив, як сусід по палаті потяг у нього вночі мобільний телефон, а вже вранці виїхав із лікарні, повідомляють у Нацполіції.

Проте злодію не пощастило. Менш ніж за добу співробітники поліції розшукали його, незважаючи на хитрощi останнього - в лікарні він записався під вигаданим ім'ям.

Телефон було повернено законному власнику, а злодію тепер загрожує за ч. 4 ст. 185 КК "Крадіжка, скоєна за умов воєнного стану" до 8 років позбавлення волі.

Затриманий за крадіжку.Затриманий за крадіжку. Фото: kyiv.npu.gov.ua

Нагадаємо, у грудні Vgorode писав, що у київському тролейбусі злодій намагався потягти гаманець у жінки, але це помітив інший пасажир і зробив йому зауваження. В результаті чоловік, який намагався допомогти пасажирці, отримав поранення ножем у груди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах