Карта бойових дій в Україні 15 червня

Карта бойових дій в Україні 15 червня

Карта бойових дій в Україні 15 червня фото: https://t.me/kyivoda

Події
15 червня 2022 08:04
Автор: Юлия Булыга

Сьогодні, 15 червня, розпочалася 112 доба протистояння України російському військовому вторгненню. Окупанти наступають на Донбасі і намагаються просунутися до Харкова.

Vgorode публікує карту бойових дій Інституту вивчення війни за даними 15 червня.

За даними експертів, російське командування розробляє варіанти збільшення резерву новобранців, щоб компенсувати втрати особового складу України.

Карта бойових дій в Україні 15 червняКарта бойових дій в Україні 15 червня фото: https://www.understandingwar.org/

На Донеччині окупанти продовжують бої за контроль над підприємством "Азот". Під час обстрілів було зруйновано всі мости між Сєвєродонецьком і Лисичанськом, щоб відрізати військовослужбовців ЗСУ, що залишилися в місті, від критично важливих комунікацій.

Загарбники також продовжують підготовку до наступу на південний схід від Ізюму і на захід від Лимана в напрямку Слов'янська, а також на схід від Бахмута в районі траси Т1302. Цей напрямок стратегічно важливий, оскільки дозволяє зберігати комунікації з напрямком Сєвєродонецьк-Лисичанськ.

Не припиняються наступальні операції окупантів на північний схід від Харкова. Армія РФ намагається витіснити українські війська від лінії фронту. За даними Генштабу ЗСУ, в районі Рубіжного продовжуються бої.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах