ДСНС просить видалити мультфільм про пса Патрона: у чому причина

У Мережі видаляють мультфільм про пса Патрона

У Мережі видаляють мультфільм про пса Патрона фото: https://www.instagram.com/patron_dsns/

Події
18 червня 2022 17:58
Автор: Юлия Булыга

Сьогодні, 18 червня, з ранку в мережах з'явилося анімаційне відео, де відомий пес-сапер Патрон танцює біля мін, що вибухають. Відео обурило ДСНС.

На сторінці Патрона в Instagram пишуть, що мультфільм зняли без згоди господарів собаки та ліцензії на використання образу та історії Патрона.

Більше того, у ДСНС просили не розповсюджувати відео, оскільки воно обнуляє всю роботу саперів: біля мін не можна танцювати та ходити. Вогонь біля будь-яких боєприпасів небезпечний для життя та здоров'я. У знаку "Обережно міни!" не можна навіть махати хвостом, не кажучи про інші активніші рухи.

– Цей мультик мене засмутив, адже діти можуть копіювати рухи цього псевдосапера, – написали від імені Патрона.

Пізніше автори анімації зв'язалися з рятувальниками ДСНС. Вони запевняють, що зробили відео без злого наміру, проте після переговорів із представниками Патрона вирішили видалити мультик зі своїх сторінок.

ДСНС просить видалити мультфільм про пса Патрона: у чому причина фото 1ДСНС просить видалити мультфільм про пса Патрона: у чому причина фото 1

Патрон просить усіх, хто вже встиг зробити репост відео у своїх пабликах, видалити його заради безпеки оточуючих та особливо дітей.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах