У Києві внаслідок вчорашньої грози постраждали близько 300 дерев

У Києві внаслідок вчорашньої грози постраждали близько 300 дерев.

У Києві внаслідок вчорашньої грози постраждали близько 300 дерев. Фото: facebook.com/zelenbud

Події
30 червня 2022 19:25

Комунальники підрахували збитки від природних катаклізмів, що сталися у Києві вчора, 29 червня. Гроза із сильними поривами вітру пошкодила три сотні дерев. Декілька вулиць затопило.

Під час зливи вітер у Києві досягав швидкості 15-20 м/с. Працівники "Київзеленбуду" нарахували близько 100 повалених дерев та ще майже 200 зламаних. Мешканці столиці скаржилися протягом дня до аварійно-диспетчерської служби "Київзеленбуду" 40 разів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомляють у "Київзеленбуді", найбільших збитків зеленим насадженням - у Святошинському районі, там повалено та пошкоджено виявилося близько 150 дерев - половина від загальної кількості у столиці.

На подвір'ї будинку на бульварі Лесі Українки, 20 у Печерському районі дерево впало на дорогий автомобіль Chrysler Cruiser. Рятувальники, що приїхали, протягом півгодини деблокували машину, вилучивши з даху ствол, що впав.

Фото: facebook.com/DSNSKyivФото: facebook.com/DSNSKyiv

Також через негоду столичні вулиці виявилися підтоплені у 4 місцях, усі з них – у Святошинському районі. На вулицях Києва для ліквідації наслідків негоди працювало 47 одиниць техніки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах