У Демидові через негоду зруйновано міст: є постраждалі

У Демидові через негоду зруйновано міст: є постраждалі.

У Демидові через негоду зруйновано міст: є постраждалі. Фото: unsplash.com

Події
29 червня 2022 19:00

29 червня всю Київську область накрила негода. Окрім зламаних дерев та затоплених вулиць, руйнувань зазнали будівлі та навіть міст у селі Демидів, що у Вишгородському районі. 

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Києві пройшов сильний дощ з градом. У мережі показали наслідки стихії, зокрема велику кількість води на дорогах. На місцях підтоплень вже працюють дорожні служби, які боряться з наслідками негоди. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Проте, мабуть найбільше руйнування через негоду зафіксували у селі Демидів. Там блискавка влучила в міст через річку Ірпінь, який було заміновано ще під час окупації Київщини. 

Переправа веде з Гостомеля на Київ. Наразі у обидва боки проїзд неможливий. Про це повідомив голова громади Володимир Підкурганний. Українців цікавить, як можна об'їхати пошкодшену ділянку. Цим питанням вже займається місцева влада, яка розглядає можливість створення об'їздних шляхів.

Зі слів очевидців попередньо відомо, що блискавка влучила у опору моста, на якій була міна. Боєприпас здетонував і міст впав. У цей час по ньому їхала автівка.

У Демидові через негоду зруйновано міст: є постраждалі.У Демидові через негоду зруйновано міст: є постраждалі. Фото: https://t.me/kievreal1

Як повідомили у Київській обласній державній адміністрації, не обійшлося без постраждалих. Є інформація, що одна людина загинула, ще двоє - поранені. Медики вже надають їм необхідну допомогу. Також на місці події працюють рятувальники. Проводяться слідчі дії для з'ясування причин інциденту.

У Демидові через негоду зруйновано міст: є постраждалі.У Демидові через негоду зруйновано міст: є постраждалі. Фото: https://t.me/kievreal1

У Демидові через негоду зруйновано міст: є постраждалі.У Демидові через негоду зруйновано міст: є постраждалі. Фото: https://t.me/u_now

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах